Golfvereniging "Riel" te Geldrop:

In het najaar van 2005 zijn wij begonnen met het ontwerp van een nieuw te bouwen golfbaan op 10 hectare landbouwgrond in Geldrop. De nadruk bij het ontwerp lag op behoud en ontwikkeling van de aanwezige natuur en de veiligheid voor golfers en de directe omgeving. Ondanks de beperkte ruimte en de eisen van de Raad van State zijn wij er in geslaagd om een zeer uitdagende 9-holes baan te tekenen met 2 par 4 holes en een echte par 5 van 460 meter.

Image

De baan wordt door ons op een duurzame manier onderhouden waardoor het ingezaaide roodzwenkgreens nog voor 90 % aanwezig is. Dit geeft snelle greens en een uitdagende rough. Bijkomend voordeel is dat deze greens het hele jaar gebruikt kunnen worden en er geen wintergreens nodig zijn.

De 6 Gehuchten:

Naast de bestaande 9 holes zijn er ten behoeve van de golfopleiding en golftraining op een aangelegen perceel 6 extra miniholes aangelegd en is er naast de puttinggreen een chippinggreen van 450 meter aangelegd.

Golfclub "Rosmalen" te Rosmalen:

Begin maart 2007 werd ons gevraagd om het golfcomplex in Maliskamp te gaan onderhouden. Berkelmans Greenkeeping heeft het personeel en het machinepark overgenomen en de baan naar een hoger niveau gebracht. Omdat de Golfvereniging Rosmalen de locatie Maliskamp in 2010 moest verlaten hebben wij in samenwerking met de baancommissie een nieuwe 9 holes baan gebouwd op het Landgoed Coudewater.

Image
Kunstgras:

De laatste jaren is de vraag naar kunstgrassen toegenomen en door de ontwikkelingen is de kwaliteit en variëteit enorm verbeterd. Berkelmans Greenkeeping gaat mee met deze trend en heeft inmiddels de eerste ervaringen met de aanleg van kunstgras. De mogelijkheden zijn onbeperkt, zowel particulier als complete sportcomplexen.

Image
Image
Aanleg van een speeltuin met een kindvriendelijke en onderhoudsvrije mat.
Image
Image
Aanleg van een met zand gevulde kunstgras green met apron en teebox in Vught

Copyright 2019 Berkelmans Greenkeeping BV